Küçükersan, S. 1. (1993). Bazı protein saplamentleri ve kaba yemlerin naylon kese tekniği ile yıkanabilirlik derecelerinin incelenmesi. Ankara: Ankara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü.
Chicago Style CitationKüçükersan, Seher. 1963-. Bazı Protein Saplamentleri Ve Kaba Yemlerin Naylon Kese Tekniği Ile Yıkanabilirlik Derecelerinin Incelenmesi. Ankara: Ankara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 1993.
MLA CitationKüçükersan, Seher. 1963-. Bazı Protein Saplamentleri Ve Kaba Yemlerin Naylon Kese Tekniği Ile Yıkanabilirlik Derecelerinin Incelenmesi. Ankara: Ankara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 1993.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.