Öcal, M. Ş. 1. (1995). Çukurova yöresinde yetiştirilen sebze çeşitlerinde dithiokarbamat (DTC) türevi fungisidlere bağlı kirlenme düzeyinin araştırılması. Ankara: Ankara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü.
Chicago Style CitationÖcal, M. Şevki. 1964-. Çukurova Yöresinde Yetiştirilen Sebze çeşitlerinde Dithiokarbamat (DTC) Türevi Fungisidlere Bağlı Kirlenme Düzeyinin Araştırılması. Ankara: Ankara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 1995.
MLA CitationÖcal, M. Şevki. 1964-. Çukurova Yöresinde Yetiştirilen Sebze çeşitlerinde Dithiokarbamat (DTC) Türevi Fungisidlere Bağlı Kirlenme Düzeyinin Araştırılması. Ankara: Ankara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 1995.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.