Kilislioğlu, T. (1986). Bursa bölgesinde gıda sanayiinde üretilen domates salçalarında lycopene - carotene miktarında değişik üretim periyotlarında ve muhafaza sırasında meydana gelen değişmeler ve metalik kontaminasyonun saptanması üzerine araştırmalar. Bursa: Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma Kontrol Genel Müdürlüğü, Bursa Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü.
Chicago Style CitationKilislioğlu, Turhan. Bursa Bölgesinde Gıda Sanayiinde üretilen Domates Salçalarında Lycopene - Carotene Miktarında Değişik üretim Periyotlarında Ve Muhafaza Sırasında Meydana Gelen Değişmeler Ve Metalik Kontaminasyonun Saptanması üzerine Araştırmalar. Bursa: Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma Kontrol Genel Müdürlüğü, Bursa Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1986.
MLA CitationKilislioğlu, Turhan. Bursa Bölgesinde Gıda Sanayiinde üretilen Domates Salçalarında Lycopene - Carotene Miktarında Değişik üretim Periyotlarında Ve Muhafaza Sırasında Meydana Gelen Değişmeler Ve Metalik Kontaminasyonun Saptanması üzerine Araştırmalar. Bursa: Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma Kontrol Genel Müdürlüğü, Bursa Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1986.