(1986). Biber salçalarında bozulmaya neden olan mikroorganizmaların termal ölüm müddetlerine, biberdeki acılık maddesinin etkisi üzerine araştırmalar. (y.y): tarın Orman ve Köyişleri Bakanlığı Koruma v eKontrol Genel Müdürlüğü Çanakkale Gıda Kontol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü.
Chicago Style CitationBiber Salçalarında Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmaların Termal ölüm Müddetlerine, Biberdeki Acılık Maddesinin Etkisi üzerine Araştırmalar. (y.y): tarın Orman ve Köyişleri Bakanlığı Koruma v eKontrol Genel Müdürlüğü Çanakkale Gıda Kontol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1986.
MLA CitationBiber Salçalarında Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmaların Termal ölüm Müddetlerine, Biberdeki Acılık Maddesinin Etkisi üzerine Araştırmalar. (y.y): tarın Orman ve Köyişleri Bakanlığı Koruma v eKontrol Genel Müdürlüğü Çanakkale Gıda Kontol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1986.