(1998). Gıda kalitesi ve güvenlik sistemleri: Gıda hijyeni ve Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktası (HACCP) sistemi için eğitim el kitabı. Roma: Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), Gıda Kalitesi ve Standartlar Servisi, Gıda ve Beslenme Bölümü.
Chicago Style CitationGıda Kalitesi Ve Güvenlik Sistemleri: Gıda Hijyeni Ve Tehlike Analizi Ve Kritik Kontrol Noktası (HACCP) Sistemi Için Eğitim El Kitabı. Roma: Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), Gıda Kalitesi ve Standartlar Servisi, Gıda ve Beslenme Bölümü, 1998.
MLA CitationGıda Kalitesi Ve Güvenlik Sistemleri: Gıda Hijyeni Ve Tehlike Analizi Ve Kritik Kontrol Noktası (HACCP) Sistemi Için Eğitim El Kitabı. Roma: Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), Gıda Kalitesi ve Standartlar Servisi, Gıda ve Beslenme Bölümü, 1998.