Bozkurt, M. (2011). Yeme maya kültürü ve esansiyel yaz karışımı ilavesinin sıcak iklim koşullarındaki yumurtacı tavukların verim performansı, bağışıklık, kimi stres parametreleri ile yumurtanın oksidatif stabilitesi üzerine etkileri Proje No: TAGEMHAYSÜD09130402. Aydın: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü.
Chicago Style CitationBozkurt, Mehmet. Yeme Maya Kültürü Ve Esansiyel Yaz Karışımı Ilavesinin Sıcak Iklim Koşullarındaki Yumurtacı Tavukların Verim Performansı, Bağışıklık, Kimi Stres Parametreleri Ile Yumurtanın Oksidatif Stabilitesi üzerine Etkileri Proje No: TAGEMHAYSÜD09130402. Aydın: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, 2011.
MLA CitationBozkurt, Mehmet. Yeme Maya Kültürü Ve Esansiyel Yaz Karışımı Ilavesinin Sıcak Iklim Koşullarındaki Yumurtacı Tavukların Verim Performansı, Bağışıklık, Kimi Stres Parametreleri Ile Yumurtanın Oksidatif Stabilitesi üzerine Etkileri Proje No: TAGEMHAYSÜD09130402. Aydın: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, 2011.