APA Citation

Tanju, A. Ş. (1981). Türk ıslah çeşidi buğdaylarında protein(gliadin) fraksiyonları amino asitleri ile bunların ekmekçilik değerleri arasındaki ilişkiler üzerinde araştırmalar. Kocaeli: TÜBİTAK Marmara Bilimsel ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü Beslenme ve Gıda Teknolojisi Bölümü.

Chicago Style Citation

Tanju, A. Şahin. Türk ıslah çeşidi Buğdaylarında Protein(gliadin) Fraksiyonları Amino Asitleri Ile Bunların Ekmekçilik Değerleri Arasındaki Ilişkiler üzerinde Araştırmalar. Kocaeli: TÜBİTAK Marmara Bilimsel ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü Beslenme ve Gıda Teknolojisi Bölümü, 1981.

MLA Citation

Tanju, A. Şahin. Türk ıslah çeşidi Buğdaylarında Protein(gliadin) Fraksiyonları Amino Asitleri Ile Bunların Ekmekçilik Değerleri Arasındaki Ilişkiler üzerinde Araştırmalar. Kocaeli: TÜBİTAK Marmara Bilimsel ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü Beslenme ve Gıda Teknolojisi Bölümü, 1981.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.