Tanju, A. Ş. (1981). Türk ıslah çeşidi buğdaylarında protein(gliadin) fraksiyonları amino asitleri ile bunların ekmekçilik değerleri arasındaki ilişkiler üzerinde araştırmalar. Kocaeli: TÜBİTAK Marmara Bilimsel ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü Beslenme ve Gıda Teknolojisi Bölümü.
Chicago Style CitationTanju, A. Şahin. Türk ıslah çeşidi Buğdaylarında Protein(gliadin) Fraksiyonları Amino Asitleri Ile Bunların Ekmekçilik Değerleri Arasındaki Ilişkiler üzerinde Araştırmalar. Kocaeli: TÜBİTAK Marmara Bilimsel ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü Beslenme ve Gıda Teknolojisi Bölümü, 1981.
MLA CitationTanju, A. Şahin. Türk ıslah çeşidi Buğdaylarında Protein(gliadin) Fraksiyonları Amino Asitleri Ile Bunların Ekmekçilik Değerleri Arasındaki Ilişkiler üzerinde Araştırmalar. Kocaeli: TÜBİTAK Marmara Bilimsel ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü Beslenme ve Gıda Teknolojisi Bölümü, 1981.