Kansu, S. 1. (1936). Türkiye bakliyatının terkipleri ve gıda olarak kullanılışları üzerinde etidler (Türkiye insan gıdası maddelerinin kimyasına dair bir etüd). Ankara: Ankara Yüksek Ziraat Enstitüsü.
Chicago Style CitationKansu, Sedat. 1907-. Türkiye Bakliyatının Terkipleri Ve Gıda Olarak Kullanılışları üzerinde Etidler (Türkiye Insan Gıdası Maddelerinin Kimyasına Dair Bir Etüd). Ankara: Ankara Yüksek Ziraat Enstitüsü, 1936.
MLA CitationKansu, Sedat. 1907-. Türkiye Bakliyatının Terkipleri Ve Gıda Olarak Kullanılışları üzerinde Etidler (Türkiye Insan Gıdası Maddelerinin Kimyasına Dair Bir Etüd). Ankara: Ankara Yüksek Ziraat Enstitüsü, 1936.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.