APA Citation

Çıkman, A. 1., Monis, T. 1., Vurrarak, Y. 1., Sağlam, R. 1., Atay, Ü. 1., & Tobi, İ. (2012). GAP bölgesi Harran ovasında kışlık kanola tarımında farklı ekim yöntemlerinin teknik ve ekonomik yönden karşılaştırılması. Şanlıurfa: Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü.

Chicago Style Citation

Çıkman, Ahmet 1972-, Tali 1969- Monis, Yasemin 1970- Vurrarak, Ramazan 1963- Sağlam, Ümran 1980- Atay, and İbrahim Tobi. GAP Bölgesi Harran Ovasında Kışlık Kanola Tarımında Farklı Ekim Yöntemlerinin Teknik Ve Ekonomik Yönden Karşılaştırılması. Şanlıurfa: Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 2012.

MLA Citation

Çıkman, Ahmet 1972-, et al. GAP Bölgesi Harran Ovasında Kışlık Kanola Tarımında Farklı Ekim Yöntemlerinin Teknik Ve Ekonomik Yönden Karşılaştırılması. Şanlıurfa: Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 2012.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.