Koç, S., & Berçin, Z. (2015). Proje sonuç raporu - Hamsi balığı (Engraulis encrasicolus) işleme artıklarından elde edilen protein hidrolizatlarının fonksiyonel özelliklerinin belirlenmesi - TAGEMHSGYAD14A05P0671. Çanakkale: Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Çanakkale Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü.
Chicago Style CitationKoç, Sinan., and Zeynep Berçin. Proje Sonuç Raporu - Hamsi Balığı (Engraulis Encrasicolus) Işleme Artıklarından Elde Edilen Protein Hidrolizatlarının Fonksiyonel özelliklerinin Belirlenmesi - TAGEMHSGYAD14A05P0671. Çanakkale: Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Çanakkale Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, 2015.
MLA CitationKoç, Sinan., and Zeynep Berçin. Proje Sonuç Raporu - Hamsi Balığı (Engraulis Encrasicolus) Işleme Artıklarından Elde Edilen Protein Hidrolizatlarının Fonksiyonel özelliklerinin Belirlenmesi - TAGEMHSGYAD14A05P0671. Çanakkale: Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Çanakkale Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, 2015.