APA Citation

Erbay, E. A. 1., Yeşilsu, A. F. 1., Dağtekin, B. B. 1., & Türe, M. 1. (2015). Peynir altı suyu protein izolatlı nanokompozit film ile kaplanmış balığın kalite kriterlerinin ve raf ömrünün belirlenmesi: Proje sonuç raporu. Trabzon: Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü.

Chicago Style Citation

Erbay, Esen Alp. 1983-, Ahmet Faruk 1980- Yeşilsu, Buket Büşra 1981- Dağtekin, and Mustafa 1976- Türe. Peynir Altı Suyu Protein Izolatlı Nanokompozit Film Ile Kaplanmış Balığın Kalite Kriterlerinin Ve Raf ömrünün Belirlenmesi: Proje Sonuç Raporu. Trabzon: Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü, 2015.

MLA Citation

Erbay, Esen Alp. 1983-, Ahmet Faruk 1980- Yeşilsu, Buket Büşra 1981- Dağtekin, and Mustafa 1976- Türe. Peynir Altı Suyu Protein Izolatlı Nanokompozit Film Ile Kaplanmış Balığın Kalite Kriterlerinin Ve Raf ömrünün Belirlenmesi: Proje Sonuç Raporu. Trabzon: Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü, 2015.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.