Özçam, A., & Sekin, S. (1983). Ege Bölgesinde uygulanan değişik kırım zamanı ve kurutma işlemlerinin Ege-64 tütününün kalitesinde meydana getirdiği gelişmeler. (y.y.): Tekel Enstitüleri.
Chicago Style CitationÖzçam, Ahsen., and Seval Sekin. Ege Bölgesinde Uygulanan Değişik Kırım Zamanı Ve Kurutma Işlemlerinin Ege-64 Tütününün Kalitesinde Meydana Getirdiği Gelişmeler. (y.y.): Tekel Enstitüleri, 1983.
MLA CitationÖzçam, Ahsen., and Seval Sekin. Ege Bölgesinde Uygulanan Değişik Kırım Zamanı Ve Kurutma Işlemlerinin Ege-64 Tütününün Kalitesinde Meydana Getirdiği Gelişmeler. (y.y.): Tekel Enstitüleri, 1983.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.