APA Citation

Tanju, Ş., & Sümbül, Y. (1980). Tahıl ürünlerinin zenginleştirmesi: I- Yağı ekstraksiyonla alınmış fındık küspesinin ekmek ve bisküvilere katılması olanakları. Kocaeli: TÜBİTAK, Marmara Bilimsel ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü, Beslenme ve Gıda Teknolojisi Bölümü.

Chicago Style Citation

Tanju, Şahin., and Yusuf Sümbül. Tahıl ürünlerinin Zenginleştirmesi: I- Yağı Ekstraksiyonla Alınmış Fındık Küspesinin Ekmek Ve Bisküvilere Katılması Olanakları. Kocaeli: TÜBİTAK, Marmara Bilimsel ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü, Beslenme ve Gıda Teknolojisi Bölümü, 1980.

MLA Citation

Tanju, Şahin., and Yusuf Sümbül. Tahıl ürünlerinin Zenginleştirmesi: I- Yağı Ekstraksiyonla Alınmış Fındık Küspesinin Ekmek Ve Bisküvilere Katılması Olanakları. Kocaeli: TÜBİTAK, Marmara Bilimsel ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü, Beslenme ve Gıda Teknolojisi Bölümü, 1980.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.