Tanju, Ş., & Sümbül, Y. (1980). Tahıl ürünlerinin zenginleştirmesi - I. Yağı ekstraksiyonla alınmış fındık küspesinin ekmek ve bisküvilere katılması olanakları. Gebze-Kocaeli: TÜBİTAK Marmara Bilimsel ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü Beslenme ve Gıda Teknolojisi Bölümü.
Chicago Style CitationTanju, Şahin., and Yusuf Sümbül. Tahıl ürünlerinin Zenginleştirmesi - I. Yağı Ekstraksiyonla Alınmış Fındık Küspesinin Ekmek Ve Bisküvilere Katılması Olanakları. Gebze-Kocaeli: TÜBİTAK Marmara Bilimsel ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü Beslenme ve Gıda Teknolojisi Bölümü, 1980.
MLA CitationTanju, Şahin., and Yusuf Sümbül. Tahıl ürünlerinin Zenginleştirmesi - I. Yağı Ekstraksiyonla Alınmış Fındık Küspesinin Ekmek Ve Bisküvilere Katılması Olanakları. Gebze-Kocaeli: TÜBİTAK Marmara Bilimsel ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü Beslenme ve Gıda Teknolojisi Bölümü, 1980.