Ülgen, H. (1980). Bakteri kültürü ile aşılamanın baklagil bitkilerinin ürün miktarına ve azot kapsamına etkisi: TOPRAKSU araştırma ana projesi. Ankara: Köyişleri ve Kooperatifler Bakanlığı, TOPRAKSU Genel Müdürlüğü, Toprak ve Gübre Araştırma Enstitüsü.
Chicago Style CitationÜlgen, Hikmet. Bakteri Kültürü Ile Aşılamanın Baklagil Bitkilerinin ürün Miktarına Ve Azot Kapsamına Etkisi: TOPRAKSU Araştırma Ana Projesi. Ankara: Köyişleri ve Kooperatifler Bakanlığı, TOPRAKSU Genel Müdürlüğü, Toprak ve Gübre Araştırma Enstitüsü, 1980.
MLA CitationÜlgen, Hikmet. Bakteri Kültürü Ile Aşılamanın Baklagil Bitkilerinin ürün Miktarına Ve Azot Kapsamına Etkisi: TOPRAKSU Araştırma Ana Projesi. Ankara: Köyişleri ve Kooperatifler Bakanlığı, TOPRAKSU Genel Müdürlüğü, Toprak ve Gübre Araştırma Enstitüsü, 1980.