APA Citation

Şimşir, I. (1986). Domates salçasında formik asid ve laktik asidi miktarı ile küf oranı arasındaki ilişki. Ankara: Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Ensitüsü Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilimdalı.

Chicago Style Citation

Şimşir, Işılay. Domates Salçasında Formik Asid Ve Laktik Asidi Miktarı Ile Küf Oranı Arasındaki Ilişki. Ankara: Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Ensitüsü Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilimdalı, 1986.

MLA Citation

Şimşir, Işılay. Domates Salçasında Formik Asid Ve Laktik Asidi Miktarı Ile Küf Oranı Arasındaki Ilişki. Ankara: Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Ensitüsü Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilimdalı, 1986.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.