Şimşir, I. (1986). Domates salçasında formik asid ve laktik asidi miktarı ile küf oranı arasındaki ilişki. Ankara: Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Ensitüsü Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilimdalı.
Chicago Style CitationŞimşir, Işılay. Domates Salçasında Formik Asid Ve Laktik Asidi Miktarı Ile Küf Oranı Arasındaki Ilişki. Ankara: Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Ensitüsü Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilimdalı, 1986.
MLA CitationŞimşir, Işılay. Domates Salçasında Formik Asid Ve Laktik Asidi Miktarı Ile Küf Oranı Arasındaki Ilişki. Ankara: Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Ensitüsü Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilimdalı, 1986.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.