Ekşi, A. 1. (1974). Sert çekirdekli meyvelerden konserve ve meyve suyu yapımında değişik işleme tekniklerinin hidrosiyanik asid miktarı üzerine etkileri. Ankara: Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi.
Chicago Style CitationEkşi, Aziz. 1947-. Sert çekirdekli Meyvelerden Konserve Ve Meyve Suyu Yapımında Değişik Işleme Tekniklerinin Hidrosiyanik Asid Miktarı üzerine Etkileri. Ankara: Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 1974.
MLA CitationEkşi, Aziz. 1947-. Sert çekirdekli Meyvelerden Konserve Ve Meyve Suyu Yapımında Değişik Işleme Tekniklerinin Hidrosiyanik Asid Miktarı üzerine Etkileri. Ankara: Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 1974.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.