Erüstün, G. (1984). Çanakkale ilinde, balık işleyen fabrikalarda sardalya konserve yapımında uygulanan teknoloji ürünün kalite değerlerinin saptanması üzerine araştırmalar. (y.y): Çanakkale Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü.
Chicago Style CitationErüstün, Gençay. Çanakkale Ilinde, Balık Işleyen Fabrikalarda Sardalya Konserve Yapımında Uygulanan Teknoloji ürünün Kalite Değerlerinin Saptanması üzerine Araştırmalar. (y.y): Çanakkale Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1984.
MLA CitationErüstün, Gençay. Çanakkale Ilinde, Balık Işleyen Fabrikalarda Sardalya Konserve Yapımında Uygulanan Teknoloji ürünün Kalite Değerlerinin Saptanması üzerine Araştırmalar. (y.y): Çanakkale Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1984.