Özkan, E. (1993). Trakya bölgesinde mısır, yonca, kuru soğan, sarmısak ve kuru fasulyenin üretim girdileri ve maliyetleri. Kırklareli: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Kırklareli Atatürk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü.
Chicago Style CitationÖzkan, Erol. Trakya Bölgesinde Mısır, Yonca, Kuru Soğan, Sarmısak Ve Kuru Fasulyenin üretim Girdileri Ve Maliyetleri. Kırklareli: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Kırklareli Atatürk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1993.
MLA CitationÖzkan, Erol. Trakya Bölgesinde Mısır, Yonca, Kuru Soğan, Sarmısak Ve Kuru Fasulyenin üretim Girdileri Ve Maliyetleri. Kırklareli: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Kırklareli Atatürk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1993.
