Sağlı bezlenmede kuru incir ve çekirdeksiz kuru üzümün önemi semineri-Türkiye'de incir ve üzüm tüketiminde yeni yönelimler, yeni ürünler, yeni teknolojiler paneli, İzmir, 8 Mayıs 1990. .
Saved in:
Corporate Author: | TARİŞBANK Genel Müdürlüğü |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İzmir :
TARİŞBANK Genel Müdürlüğü,
1990.
|
Series: |
TARİŞBANK Genel Müdürlüğü Yayın No:
1990-2 |
Similar Items
- Kuru incir raporu 85 .
-
Kuru incir ekonomik raporu.
Published: (1961) -
Zeytincilikte Yeni Teknolojiler
Published: (2016) -
Kuru incir ekonomik raporu 1989.
Published: (1989) -
Yeni ürünler yeni pazarlar.
Published: (1974)