Şentürk, A. 1. (1994). Bazı kurutulmuş sebzelerin mikrobiyolojik özelliklerine etkili olan faktörlerin araştırılması. Çanakkale: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü.
Chicago Style CitationŞentürk, Altan. 1950-. Bazı Kurutulmuş Sebzelerin Mikrobiyolojik özelliklerine Etkili Olan Faktörlerin Araştırılması. Çanakkale: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, 1994.
MLA CitationŞentürk, Altan. 1950-. Bazı Kurutulmuş Sebzelerin Mikrobiyolojik özelliklerine Etkili Olan Faktörlerin Araştırılması. Çanakkale: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, 1994.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.