Tan, E. (1991). Marmara Denizinde avlanan bazı balık türlerinin tazeliklerinin belirlenmesinde göz sıvısı kırılma indisinin kimyasal metodlarla karşılaştırılması. Bursa: Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü.
Chicago Style CitationTan, Enver. Marmara Denizinde Avlanan Bazı Balık Türlerinin Tazeliklerinin Belirlenmesinde Göz Sıvısı Kırılma Indisinin Kimyasal Metodlarla Karşılaştırılması. Bursa: Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1991.
MLA CitationTan, Enver. Marmara Denizinde Avlanan Bazı Balık Türlerinin Tazeliklerinin Belirlenmesinde Göz Sıvısı Kırılma Indisinin Kimyasal Metodlarla Karşılaştırılması. Bursa: Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1991.