APA Citation

Tan, E. (1991). Marmara Denizinde avlanan bazı balık türlerinin tazeliklerinin belirlenmesinde göz sıvısı kırılma indisinin kimyasal metodlarla karşılaştırılması. Bursa: Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü.

Chicago Style Citation

Tan, Enver. Marmara Denizinde Avlanan Bazı Balık Türlerinin Tazeliklerinin Belirlenmesinde Göz Sıvısı Kırılma Indisinin Kimyasal Metodlarla Karşılaştırılması. Bursa: Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1991.

MLA Citation

Tan, Enver. Marmara Denizinde Avlanan Bazı Balık Türlerinin Tazeliklerinin Belirlenmesinde Göz Sıvısı Kırılma Indisinin Kimyasal Metodlarla Karşılaştırılması. Bursa: Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1991.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.