Ankara yöresinde kuru fasulye, ayçiçeği ve fiğ'in üretim girdileri ve maliyetleri.
Saved in:
Main Author: | Altun, Ayla. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Toprak ve Gübre Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1986.
|
Series: |
Toprak ve Gübre Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Rapor Serisi No:
65 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
Ankara Yöresinde Havuç ve Nohutun Üretim Girdileri ve Maliyetleri
by: Altun, Ayla.
Published: (1995)
by: Altun, Ayla.
Published: (1995)
Similar Items
-
Ankara Yöresinde Kuru Fasulye Ayçiçeği ve Fiğ'İn Üretim Girdileri ve Maliyetleri /
by: Altun, Ayla.
Published: (1986) -
Ankara Yöresinde Kuru Fasulye Ayçiçeği ve Fiğin Üretim Girdileri ve Maliyetleri
by: Altun, Ayla.
Published: (1986) -
Ankara Yöresinde Kuru Fasulye, Ayçiçeği ve Fiğin Üretim Girdileri ve Maliyetleri
by: ALTUN, Ayla.
Published: (1986) -
Ankara Yöresinde Kuru Fasulye ve Ayçiçeği Fiğ´İn Üretim Giridileri ve Maliyetleri
by: Altun, Ayla.
Published: (1986) -
Ankara Yöresinde Kuru Fasulye Ayçiçeği ve Fiğin Üretim Girdileri Genel Yayın 140
Published: (1986)