Nevşehir ve Ürgüp çevresi ekolojik koşullarına uygun yerli ve yabancı şaraplık üzüm çeşitlerinin şaraplık değerleri üzerinde araştırmalar \
Saved in:
| Main Author: | Akman, Arif V. |
|---|---|
| Corporate Authors: | Tarım ve Ormancılık Araştırma Grubu (TOAG), Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) |
| Other Authors: | Fidan, Işıl., Topaloğlu, Feridun. |
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Ankara :
Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK)- Tarım ve Ormancılık Araştırma Grubu,
1971.
|
| Series: |
Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu Tarım ve Ormancılık Araştırma Grubu Yayınları Sayı: 11
|
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Fermantasyon Teknolojisi Kürsüsü şaraplık üzüm deneme bağındaki yerli ve yabancı üzüm çeşitlerinin Ankara ekolojik koşullarına uygunluğu ve şaraplık vasıfları üzerinde araştırmalar /
by: Fidan, Işıl.
Published: (1975) -
Güneydoğu, özellikle Gaziantep-Kilis çevresi ekolojik koşullarına uygun yerli ve yabancı şaraplık üzüm çeşitlerinin şaraplık değerleri üzerinde araştırmalar /
by: Akman, Arif.
Published: (1975) -
Nevşehir ve ürgüp çevresi ekolojik koşullarına uygun yerli ve yabancı şaraplık üzüm çeşitlerinin şaraplık değerleri üzerinde araştırmalar /
by: Akman, Arif
Published: (1971) -
Nevşehir ve Ürgüp Çevresi Ekolojik Koşullarına Uygun Yerli ve Yabancı Şaraplık Üzüm Çeşitlerinin Şaraplık Değerleri Üzerinde Araştırmalar
by: AKMAN, Arif.
Published: (1971) -
Nevşehir ve Ürgüp Çevresi Ekolojik Koşullarına Uygun Yerli ve Yabancı Şaraplık Değerleri Üzerinde Araştımalar
by: Akman, Arif.
Published: (1971)
