Üretimi öngörülen bazı elma çeşitlerinde önemli olan olgunluk parametleri (ölçüt)'nin saptanması - I. Starking delicious, starkrimson delicious, golden delicious, starkspur golden delicious, granny smith : yumuşak çekirdekli meyveler araştırma projesi sonuç raporu /
Saved in:
Main Author: | Özelkök, Sözer. 1940- |
---|---|
Other Authors: | Kaynaş, Kenan 1956-, Burak, Masum 1959- |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
1993.
|
Series: |
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü bilimsel araştırma ve incelemeler ;
yayın no:12. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Golden delicious ve starking delicious elma çeşitlerinde promalin ile pas oluşumunun engellenmesi ve meyve kalitesinin arttırılması imkanları üzerinde araştırmalar /
by: Burak, Masum.
Published: (1997) -
Alar-85' in (daminozide) starking delicious elmasında meyve kalitesi ve kırmızı renge etkileri /
by: Konarlı, Onur. 1935-
Published: (1983) -
Golden Delicious ve Starking Delicious Elma Çeşitlerinde Promalin İle Pas Oluşumunun Engellenmesi ve Meyve Kalitesinin Arttırılması İmkanları Üzerinde Araştırmalar
by: Burak, Masum.
Published: (1997) - Amasya ve Red Delicious Elma Çeşitlerinin Verilecek Ticaret Gübreleri Tesbiti : Genel Yayın No: 130
-
Amasya ve starking delicious elma çeşitlerinde PP333 (Paclabutrazol)'un fizyolojik etkilerinin araştırılması; yumuşak çekirdekli meyveler araştırma projesi sonuç raporu /
by: Kaynaş, Kenan.
Published: (1987)