Ankara-Kesikköprü koşullarında buğdayın azot-su ilişkileri ve su tüketimi. \
Saved in:
Main Author: | Üstün, Haluk. |
---|---|
Corporate Author: | Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Ankara Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü |
Other Authors: | Ayla, Çiğdem. |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ankara Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1993.
|
Series: |
Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Ankara Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Yayınları Rapor serisi No:
86 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Ankara-Kesikköprü koşullarında buğdayın azot-s ilişkileri ve su tüketimi /
by: Üstün, Haluk
Published: (1993) -
Ankara-Kesikköprü Koşullarında Buğdayın Azot-Su İlişkileri ve Su Tüketimi
by: Üstün, Haluk.
Published: (1993) -
Ankara-Kesikköprü Koşullarında Buğdayın Azot-Su İlişkileri ve Su Tüketimi /
by: Üstün, Haluk.
Published: (1993) -
Ankara-Kesikköprü Koşullarında Elma Su Tüketimi /
by: Üstün, Haluk.
Published: (1997) -
Ankara-Kesikköprü Koşullarında Kuru Fasulyenin Fosfor-Su İlişkileri ve Su Tüketimi
by: Üstün, Haluk.
Published: (1993)