Samsun yöresinde ayçiçeği, mısır ve arpanın üretim girdileri ve maliyetleri /
Saved in:
Main Author: | Ocaktan, Atilla. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Samsun :
Başbakanlık, Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Samsun Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1997.
|
Series: |
Köy Hizmetleri Samsun Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü yayınları ;
genel yayın no:90. rapor serisi no:76. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Samsun ve Ordu yörelerinde yetiştirilen ayçiçeği, mısır, tütün ve buğday'ın üretim girdi ve maliyetleri /
by: İlkyaz, Haydar.
Published: (1983) -
Samsun yöresinde şeker pancarı çeltik soya domates biber patlıcan ve hıyarın üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Ocaktan, Atilla.
Published: (1989) -
Bolu yöresinde yetiştirilen patates, buğday ve mısırın üretim girdi ve maliyetleri /
by: Erdem, Gülsün.
Published: (1996) -
Tokat-Artova yöresinde arpanın üretim girdileri ve maliyeti /
by: Güney, Dursun.
Published: (1979) -
Samsun yöresinde patates, taze fasülye, karpuz, pırasa, ıspanak ile baş ve yaprak lahanaların üretim girdileri ve maliyetleri /
by: Ocaktan, Attila.
Published: (1993)