2. Uluslararası Tam Yağlı Soya Konferansı, Macaristan, 21-24 Ağustos 1996 : işlenmesi, kalite kontrolü, kullanımı.
Saved in:
Corporate Authors: | Uluslararası Tam Yağlı Soya Konferansı Macaristan, American Soybean Association (ASA), United Soybean Board (USB) |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İzmir :
Aymar Yayıncılık,
1997.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Buğdayın besin değeri, mercimek ve nohut katkısıyla besin değerinde iyileşme /
by: Mızrak, Gürbüz. 1949- -
2. Uluslararası tam yağlı soya konferansı.
Published: (1997) -
Geçmişten geleceğe tam buğday ekmeği /
Published: (2012) -
Hayvan yemleri hakkında çiftçiye öğütler /
by: Fazlı.
Published: (1928) -
Tavuk etinin besin değeri ve geçmişten günümüze lezzet gerçeği /
by: Tuncer, Şakir Doğan 1948-
Published: (2014)