Büyükkılıç, N. (1994). Kaliteli beyaz peynir üretiminde peynir altı suyuna geçen maddelerin azaltılması için sütlerde uygun asitlik derecelerinin tesbiti üzerine araştırmalar. Ankara: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü.
Chicago Style CitationBüyükkılıç, Nurgül. Kaliteli Beyaz Peynir üretiminde Peynir Altı Suyuna Geçen Maddelerin Azaltılması Için Sütlerde Uygun Asitlik Derecelerinin Tesbiti üzerine Araştırmalar. Ankara: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, 1994.
MLA CitationBüyükkılıç, Nurgül. Kaliteli Beyaz Peynir üretiminde Peynir Altı Suyuna Geçen Maddelerin Azaltılması Için Sütlerde Uygun Asitlik Derecelerinin Tesbiti üzerine Araştırmalar. Ankara: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, 1994.