APA Citation

Büyükkılıç, N. (1994). Kaliteli beyaz peynir üretiminde peynir altı suyuna geçen maddelerin azaltılması için sütlerde uygun asitlik derecelerinin tesbiti üzerine araştırmalar. Ankara: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü.

Chicago Style Citation

Büyükkılıç, Nurgül. Kaliteli Beyaz Peynir üretiminde Peynir Altı Suyuna Geçen Maddelerin Azaltılması Için Sütlerde Uygun Asitlik Derecelerinin Tesbiti üzerine Araştırmalar. Ankara: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, 1994.

MLA Citation

Büyükkılıç, Nurgül. Kaliteli Beyaz Peynir üretiminde Peynir Altı Suyuna Geçen Maddelerin Azaltılması Için Sütlerde Uygun Asitlik Derecelerinin Tesbiti üzerine Araştırmalar. Ankara: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, 1994.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.