Ecnebi buğday cinsleri ve standart tipleri ile Türkiye islah istasyonu buğday cinsleri ve Anadolu'nun menşei muayyen (populasyon) buğday tiplerinin teknolojik hassalarının muayenesi ve bilhassa bunlardan elde edilen unların pişme kabiliyetlerinin tetkik ve mukayeseleri /
Saved in:
Main Author: | Kamçıoğlu, H. İbrahim. |
---|---|
Format: | Tez |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Yüksek Ziraat Enstitüsü,
1940.
|
Series: |
Yüksek Ziraat Enstitüsü çalışmaları ;
sayı:107. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Ecnebi buğday cinsleri ve standart tipleri ile Türkiye islah istasyonu buğday cinsleri ve Anadolu'nun menşei muayyen (populasyon)buğday tiplerinin teknolojik hassalarının muayenesi ve bilhassa bunlardan elde edilen unların pişme kabiliyet
by: Kamçıoğlu, İbrahim
Published: (1940) -
Bitki ve toprağın kimyasal analizleri : II.Bitki analizleri /
by: Kacar, Burhan.
Published: (1972) -
Gübre analizleri.
by: Kacar, Burhan.
Published: (1990) -
Temel gıda analizleri /
by: Uylaşer, Vildan
Published: (2016) -
Sığırcılık : "Sığır yetiştiriciliği sürü yönetiminde temel uygulamalar" /
by: Göncü, Serap
Published: (2020)