Öztürk, A. 1. (2010). Bazı yenilebilir mantar türlerinde farklı önişlem ve kurutma yöntemlerinin kalite özellikleri ve besin öğeleri üzerine etkileri: Proje sonuç raporu. Yalova: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü.
Chicago Style CitationÖztürk, Aysun. 1980-. Bazı Yenilebilir Mantar Türlerinde Farklı önişlem Ve Kurutma Yöntemlerinin Kalite özellikleri Ve Besin öğeleri üzerine Etkileri: Proje Sonuç Raporu. Yalova: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, 2010.
MLA CitationÖztürk, Aysun. 1980-. Bazı Yenilebilir Mantar Türlerinde Farklı önişlem Ve Kurutma Yöntemlerinin Kalite özellikleri Ve Besin öğeleri üzerine Etkileri: Proje Sonuç Raporu. Yalova: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, 2010.