Bazı yenilebilir mantar türlerinde farklı önişlem ve kurutma yöntemlerinin kalite özellikleri ve besin öğeleri üzerine etkileri : proje sonuç raporu /
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Format: | Tez |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Yalova :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
2010.
|
| Series: |
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Bilimsel Araştırma ve İncelemeler ;
no:254. |
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Diğer Elektronik Kaynaklar (PDF'ler)
| Call Number: |
Q02 ÖZT 2010 PDF |
|---|---|
| Copy | Not for loan Recall This |
