Erdoğan, S. S. 1., Göksel, Z. 1., Uysal, E. 1., Er, T., & Tunçkal, C. 1. (2016). Karadeniz Bölgesinde seleksiyon sonucu seçilen karayemiş tiplerinin kimyasal özelliklerinin incelenerek pekmez üretimine ve kurutmaya uygunluğunun araştırılması: Proje sonuç raporu. Yalova: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü.
Chicago Style CitationErdoğan, S. Seçil 1970-, Zekiye 1972- Göksel, Erdinç 1974- Uysal, Tuğba Er, and Cüneyt 1972- Tunçkal. Karadeniz Bölgesinde Seleksiyon Sonucu Seçilen Karayemiş Tiplerinin Kimyasal özelliklerinin Incelenerek Pekmez üretimine Ve Kurutmaya Uygunluğunun Araştırılması: Proje Sonuç Raporu. Yalova: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 2016.
MLA CitationErdoğan, S. Seçil 1970-, et al. Karadeniz Bölgesinde Seleksiyon Sonucu Seçilen Karayemiş Tiplerinin Kimyasal özelliklerinin Incelenerek Pekmez üretimine Ve Kurutmaya Uygunluğunun Araştırılması: Proje Sonuç Raporu. Yalova: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 2016.