Entegre proje kivi yetiştiriciliğinin geliştirilmesi : Alt proje Hayward kivi (Actinidia deliciosa) çeşidinde cppu ve 1-mcp uygulamalarının muhafaza sürecindeki meyve kalitesine etkilerinin belirlenmesi proje sonuç raporu /
Saved in:
Other Authors: | Şen, Arzu 1974-, Acıcan, Tuncay 1963-, Yalçın, Muammer 1965-, Kahraman, Kemal Abdurrahim 1978-, Sakaldaş, Mustafa, Erdoğan, Sevinç Seçil 1970- |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
2016.
|
Series: |
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Bilimsel Araştırma ve İncelemeler ;
no:334. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Kivi ıslahı-2 : sürekli proje sonuç raporu 2016-2020 /
Published: (2020) -
Kivi ıslahı-1 : proje ara sonuç raporu /
Published: (2015) -
Kivi çeşitlerinde CPPU uygulamalarının meyve özelliklerine etkisi /
by: Samancı, Hulusi. 1945-
Published: (1997) -
Isı pompalı kurutucu kullanılarak üretilen kivi meyvesi ürününün kalite özelliklerinin ve raf ömrünün belirlenmesi : proje sonuç raporu /
Published: (2020) -
Kivide (Actinidia deliciosa var. Hayward) meyve gelişimi, olgunlaşma ve depolama koşulları üzerinde araştırmalar /
Published: (1999)