Tarımsal Araştırma Enstitüleri tarafından yeni geliştirilen buğday çeşitlerinin tarım işletmelerinde kullanım düzeyi ve geleneksel çeşitler ile karşılaştırmalı ekonomik analizi Konya ili örneği /
Saved in:
Main Author: | Arısoy, Hasan. |
---|---|
Corporate Author: | Tarım Ekonomisi Bölümü, |
Other Authors: | Oğuz, Cennet |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara:
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Tarım Ekonomisi
2005.
|
Series: |
Tarım Ekonomisi Bölümü;
yayın no: 130. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Buğdayların teknik değerinin tayininde kullanılan çeşitli usullerin memleketimiz belirli buğdaylarının hususiyetlerine göre mukayesesi /
by: . 1915-
Published: (1953) -
Buğday yetiştiriciliği ve yeni buğday çeşitleri /
Published: (2009) -
Türkiye'de buğdayın ekonomik bünye analizi /
by: Güneş, Turan.
Published: (1966) -
Buğdayın besin değeri, mercimek ve nohut katkısıyla besin değerinde iyileşme /
by: Mızrak, Gürbüz. 1949- -
Ege Bölgesi'nde geleneksel üzüm ürünlerinde kullanılan bazı yöresel çeşitler
Published: (2014)