3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 22-26 Nisan 2015, Antalya : kongre kitabı = 3rd International Poultry Meat Congress 22-26 April 2015, Antalya : prooceedings /

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author: Uluslararası Beyaz Et Kongresi Antalya
Other Authors: Ceylan, Necmettin (edi.), Çiftçi, İbrahim (edi.), Adabi, Shahram Golzar (edi.)
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: Antalya : Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR), 2015.
Series: Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR) ; yayın no:23.
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayabilirsiniz.
Physical Description:xi, 695 s. : foroğ., grf., tbl. ; 24 cm.
Bibliography:3
ISBN:9789750198434