3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 22-26 Nisan 2015, Antalya : kongre kitabı = 3rd International Poultry Meat Congress 22-26 April 2015, Antalya : prooceedings /
Saved in:
Corporate Author: | |
---|---|
Other Authors: | , , |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Antalya :
Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR),
2015.
|
Series: |
Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR) ;
yayın no:23. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Item Description: | Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayabilirsiniz. |
---|---|
Physical Description: | xi, 695 s. : foroğ., grf., tbl. ; 24 cm. |
Bibliography: | 3 |
ISBN: | 9789750198434 |