Etilen ve CO₂ uygulaması ile yeni sofralık zeytin üretim yöntemlerinin geliştirilmesi : proje sonuç raporu /
Saved in:
Other Authors: | Özdemir, Yasin 1982-, Kayahan, Seda 1987-, Şen, Ayşe 1974-, Öztürk, Aysun 1980-, Tangu, Nesrin Aktepe, Çavuş, Filiz 1976-, Mutlu, Ebru 1979-, Danacıoğlu, Derya Arslan |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
2019.
|
Series: |
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Bilimsel Araştırma ve İncelemeler ;
no:375. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Kurutma ile sofralık zeytin üretimi ve ürün özelliklerinin belirlenmesi : proje sonuç raporu /
Published: (2016) -
Farklı ön işlemler uygulanarak mikrodalga kurutucuda yeşil ve siyah sofralık zeytin üretimi ve ürün kalitesinin belirlenmesi : proje sonuç raporu /
Published: (2020) -
Organik sofralık zeytin ürünlerinin geliştirilmesi : proje sonuç raporu /
Published: (2017) -
Türkiye ile önemli zeytin üreticisi ülkelerin sofralık zeytin ekonomilerinin karşılaştırılmaları olarak incelenmesi /
Published: (1993) -
Yabani zeytin ”delice” rehabilitasyonu eylem planı 2015 - 2019.
Published: (2015)