Avrupa Birliği’nde hayvansal kökenli gıdaların hijyeni ve resmi kontrolleri /
Saved in:
Main Author: | Çevik, Dilek |
---|---|
Format: | Tez |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı,
2008.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Çiftlikten çatala biyogüvenlik ve gıda hijyeni /
by: Erzurum, Onur.
Published: (2021) -
Gıda sanayiinde hijyen uygulamaları.
Published: (2003) -
Manuel de toxicologie /
by: Dragendorff, G.
Published: (1886) - Baharat üretiminde olası metal kaynaklı fiziksel tehlikelerin önlenmesine ve azaltılmasına dair uygulama rehberi.
-
Sanayiye uygun bazı domates çeşitlerinde nitrat ve nitrit birikimi ve kutu korozyonuna etkileri üzerinde araştırmalar /
by: Erbahadır, Mehmet Ali.
Published: (1995)