Mikrobiyoloji analiz metotları /
Saved in:
Main Author: | Bakırcı, Gözde Türköz |
---|---|
Other Authors: | Kayaardı, Semra |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İzmir :
Sidas Medya,
2017.
|
Series: |
Sidas Medya ;
yayın no:050-1B. |
Subjects: |
Similar Items
-
G20 dönem başkanlığımızda uluslararası kuruluşların gıda güvenliğine ilişkin rolü ve etkinliği /
by: Özdem, Mehmet Ali
Published: (2015) -
Gıda sanayiinde hijyen uygulamaları.
Published: (2003) -
Manuel de toxicologie /
by: Dragendorff, G.
Published: (1886) -
Çiftlikten çatala biyogüvenlik ve gıda hijyeni /
by: Erzurum, Onur.
Published: (2021) -
Salmonella typhimurium ve Clostridium perfringens'in sucukta canlı kalma süresinin saptanması /
by: Develi, Nursel.
Published: (1982)