Kanatlı kesimhanelerinde üretime bağlı hatalar ve alınması gereken tedbirler /
Saved in:
Main Author: | Davarcıoğlu, Esra Selin |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Akademisyen Kitabevi,
2018.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Kesim yerlerinin temizliği ve dezenfeksiyonu.
by: Thykier, Niels.
Published: (1975) -
Kuluçkahane ve damızlık işletmeleri yönetmeliği.
Published: (2001) -
Bursa ilinde kanatlı hayvanlar için üretilen karma yemlerdeki küflerin nitelik ve nicelik olarak saptanması /
Published: (1986) -
Mezbahalarda et muayenesi usulleri : et muayenesinin ilmî esasları, tekniği ve etlerin teftişi nizamnamesinin izahı /
by: Berkmen, Latif.
Published: (1944) -
Kanatlı hayvanların infeksiyon hastalıkları ve laboratuvar teşhis yöntemleri .
Published: (1983)