Göller bölgesindeki iç sularda bulunan balıkçı barınaklarında av gücü, av miktarı, hijyen ve pazarlama koşulları /
Saved in:
Main Author: | Akyürek, Hacer. (prj. lid.) |
---|---|
Other Authors: | Cesur, Mehmet, Kaya, Arif |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Eğirdir :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
2003.
|
Series: |
Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ;
yayın no:3. |
Subjects: |
Similar Items
- Deniz balığı yetiştiricilik sistemlerinde üreticilerin risk algıları ve risk yönetim stratejileri /
-
Industrial engineering handbook /
by: Maynard, H. B.
Published: (1956) -
Memleketimiz balıkçılığının Dünya ve Akdeniz balıkçılığındaki yeri.
by: Artüz, M. İ.
Published: (1958) -
Karadeniz'de çipura balığı (Sparus aurata L., 1758) yetiştiriciliği /
by: Şahin, Temel. 1959-
Published: (1999) -
Gıda hijyeni ve sanitasyon \
by: Kayaardı, Semra.
Published: (2004)