Kırmızı et ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması : gıda hijyeni, hayvan refahı ve çevre mevzuatı uyumu için rehber.
Saved in:
Corporate Author: | Avrupa Birliği IPARD |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, Avrupa Birliği Yapısal Uyum Yönetim Otoritesi Daire Başkanlığı,
[t.y.].
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
- Kanatlı eti ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması : gıda hijyeni, hayvan refahı ve çevre mevzuatı uyumu için rehber.
- Kırmızı et üretimi : gıda hijyeni, hayvan refahı ve çevre mevzuatı uyumu için rehber.
- Süt ve süt ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması : gıda hijyeni, hayvan refahı ve çevre mevzuatı uyumu için rehber.
- Su ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması : gıda hijyeni, hayvan refahı ve çevre mevzuatı uyumu için rehber.
- Meyve ve sebzelerin işlenmesi ve pazarlanması : gıda hijyeni, hayvan refahı ve çevre mevzuatı uyumu için rehber.