Boncuklu Höyük ve Çatalhöyük 10000 yıllık mutfak kültürü = Boncuklu Höyük ve Çatalhöyük 10000 years of cuisine culture /
Saved in:
Main Author: | Tekerkaya, Ulaş |
---|---|
Other Authors: | Akturfan, Mustafa (ed.), Sormaz, Ümit (tash.), Ergan, Rıfat (fot.), Bulunmaz, Yasemin (ter.) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İstanbul :
Karatay Belediyesi,
2021.
|
Edition: | 1. bsk. |
Series: |
Karatay Belediyesi kültür yayınları.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Konya mutfağı /
Published: (2011) -
Osmanlı mutfağı / Tuğrul Şavkay ; fotoğrafçılar: Ali Konyalı, Hadiye Cangökçe, Süleyman Kaçar.
by: Şavkay, Tuğrul 1951-
Published: (2017) -
Asmadan gelen lezzetler /
by: Aşıklar, F. Belgin -
Anadolu : Türk mutfağında bir macera /
by: Sivrioğlu, Somer
Published: (2023) -
Bakliyatlı yemek tarifleri : 2016 Uluslararası bakliyat yılı /
Published: (2016)