GAP Bölgesi ekmeklik, makarnalık buğday ve arpa çeşit geliştirme projesi sonuç raporu /
Saved in:
Main Author: | Özberk, İrfan. |
---|---|
Corporate Authors: | Güneydoğu Anadolu Tarımsal Araştırma Entitüsü Müdürlüğü, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü |
Other Authors: | Özberk, Fethiye. |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Diyarbakır :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Güneydoğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1993.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Çeşit kataloğu 2020 (ekmeklik makarnalık buğday).
Published: (2020) -
Makarnalık buğday ve mamulleri konferansı - Bildirier kitabı 17-18 Mayıs 2010.
Published: (2010) -
Ülkesel serin iklim tahılları araştırma projesi kalite çalışmaları : 1984-1985 yılı gelişme raporu, ülkesel proje kod no: V-082-5-062.
Published: (1986) -
Tarım araştırma raporları-12 : GAP bölgesinde, sulu koşullara uygun ekmeklik ve makarnalık buğday çeşitlerinin saptanması.
Published: (1993) -
Harran ovası sulu koşullarında yetiştirilebilecek ekmeklik ve makarnalık buğday çeşitleri /
by: Özer, M. Sami.
Published: (1996)