Antik Çağlardan Günümüze Seydikemer İlçesi Yenilebilir Bitkileri ve Mutfak Kültürü
Saved in:
Format: | Kitap |
---|---|
Language: | Turkish |
Published: |
Antalya
2017
|
Subjects: |
Similar Items
-
Karlı yaylaların saklı bahçesi : "Ardahan'nın doğal bitkileri"
by: Özhatay, Neriman
Published: (2010) -
Siyasi doktrinler tarihi : Eski çağlardan günümüze kadar
by: Mosca, Gaetano
Published: (1968) -
Çölleşme/arazi bozulumu ve kuraklıkla mücadele terimler sözlüğü
by: T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı
Published: (2015) -
Sarıçam Ormanlarının Ekolojisi ve Tohum Nakli Açısından Bölgelere Ayrılması = Egology of scots pıne forest (pinus sylvestris L.var. sylvestris ) and their dividing into regions in terms of seed tansfer in anatolıa
by: Atalay, İbrahim
Published: (2011) -
Kavakçılık el kitabı
Published: (1999)