Ayva Ağaçlarına Uygulanan Bor ve Kalsiyumun Hasat Sonrası Oluşan Fizyolojik Bozulmaya ve Bazı Meyve Kalite Özelliklerine Etkisi /
Saved in:
Main Author: | Özelkök, Sözer. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
2005.
|
Similar Items
-
Ayva Ağaçlarına Uygulanan Bor ve Kalsiyumun, Hasat Sonrası Oluşan Fizyolojik Bozulmaya ve Bazı Meyve Kalite Özelliklerine Etkisi
by: Yalçın, Gülser.
Published: (2005) -
Ayva Ağaçlarına Uygulanan Bor ve Kalsiyumun,Hasat Sonrası Oluşan Fizyolojik Bozulmaya ve Bazı Meyva Kalite Özelliklerine Etkisi
by: Özgümüş, Ahmet.
Published: (2005) -
Ayva Ağaçlarına Uygulanan Bor ve Kalsiyımun Hasat Sonrası Fizyolojik Bozulmaya Etk
Published: (2005) -
Marmara Bölgesinin muhtelif yörelerinde yetiştirilen standart armut çeşitlerinin hasat sonrası fizyolojisi üzerinde çalışmalar : Yumuşak Çekirdekli Meyveler Araştırma Projesi ara sonuç raporu /
by: Özelkök, Sözer.
Published: (1987) -
Marmara bölgesinin çeşitli yörelerinde yetiştirilen bazı önemli armut çeşitlerinin hasat sonrası fizyolojisi üzerinde araştırmalar : Yumuşak Çekirdekli Meyveler Araştırma Projesi ara sonuç raporu /
by: Özelkök, Sözer.
Published: (1992)