Şanlıurfa Koşullarında Bazı Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinde Farklı Azot ve Fosfor Dozlarının Verim ve Verim Unsurlarına Etkisi ile Beslenme-Verim İlişkilerinin Saptanması Üzerine Araştırmalar /
Saved in:
Main Author: | Ünsal, Sabri. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
2000.
|
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Marmara Bölgesinde dört ekmeklik buğday (Triticum aestivum var. aestivum L.) çeşidinde değişik azot dozlarının verim ve verim unsurlarına etkilerinin araştırılması /
by: Özseven, İzzet.
Published: (1999) -
Bazı triticale çeşitlerinde farklı ekim sıklıkları ile azot dozlarının verim ve verim öğelerine etkileri
Published: (2011) -
Bazı tritikale çeşitlerinde farklı cips dozlarının verim ve verim öğelerine etkileri
Published: (2015) -
Makarnalık buğdayda verim komponentleri ve verim arasındaki ilişkiler /
by: Özberk, İrfan.
Published: (1993) -
Ekmeklik buğday (Triticum aestivum var. aestivum L.) çeşitlerinde azotun verim ve verim öğelerine etkisi /
by: Özseven, İzzet. 1965-
Published: (1995)