Sulama Suyu Düzeylerinin Şekerpancarının Verim, Kalite ve Fizyolojik Özellikleri Üzerindeki Etkisinin, İnfrared Termometre ve Spektroradyometre ile Belirlenmesi /
Saved in:
Main Author: | Köksal, Eyüp. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
2007.
|
Similar Items
-
Sulama Suyu Düzeylerinin Şekerpancarının Verim, Kalite ve Fizyolojik Özellikleri Üzerindeki Etkisinin, İfrared Termometre ve Spektroradyometre ile Belirlenmesi
by: Köksal, Eyüp Selim.
Published: (2007) -
Infrared spectra of pesticides /
by: Visser, Tom
Published: (1993) -
Theory and practice of infrared spectroscop /
by: Szymanski, Herman A.
Published: (1964) - Broddıng Chicks With Infrared Lamps
-
Örtüaltı fasulyede farklı sulama proggramları ile azot düzeylerinin verim ve kaliteye etkisinin araştırlıması.
by: Soyergin, Serap.
Published: (2000)