Ankara Koşullarında Fasulye, Çilek, Buğday ve Şeker Pancarı Bitkilerinin Tartılı Lizimetrede Saptanan Gerçek Su Tüketimleri ile Potansiyel Evapotranspirasyon Değerlerinin Karşılaştırılması /
Saved in:
| Main Author: | Ayla, Çiğdem. |
|---|---|
| Format: | Kitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
1993.
|
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Ankara Koşullarında Fasulye, Çilek, Buğday ve Şeker Pancarı Bitkilerinin Tartılı Lizimetrede Saptanan Gerçek Su Tüketimleri ile Potansiyel Evapotranspirasyon Değerlerinin Karşılaştırılması
by: Ayla, Çiğdem.
Published: (1993) -
Ankara koşullarında fasulye, çilek, buğday ve şeker pancarı bitkilerinin tartılı lizimetrede saptanan gerçek su tüketimleri ile potansiyel evapotranspirasyon değerlerinin karşılaştırılması.
by: Ayla, Çiğdem.
Published: (1993) -
Ankara Koşullarında Faulye Çilek Buğday ve Ş.Pancarı Bitkilerinin Tartılı Lizimetrede Gerçek Su Tüketimleri
by: Ayla, Ç.
Published: (1993) -
Ankara Koşullarında Ayçiçeği, Patates, Yonca ve Mısır Bitkilerinde Tartılı Lizimetre ile Saptanan Gerçek Su Tüketiminin Potansiyel Evapotranspirasyon Değerleri ile Karşılaştırılması
by: Ayla, Çiğdem.
Published: (1985) -
Ankara koşullarında ayçiçeği,patates,yonca ve mısır bitkilerinde tartılı lizimetre ile saptanan gerçek su tüketiminin potansiyel evapotranspirasyon değerleri ile karşılaştırılması.
by: Ayla, Çiğdem.
Published: (1985)
