Marmara Bölgesinde Yeşil Gübre Bitkisi Olarak Fiğ'İn Yeri ve Önemi /
Saved in:
Main Author: | Demiröz, Sadettin. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
1969.
|
Similar Items
-
Ankara Yöresinde Kuru Fasulye Ayçiçeği ve Fiğ'İn Üretim Girdileri ve Maliyetleri /
by: Altun, Ayla.
Published: (1986) -
Ankara yöresinde kuru fasulye, ayçiçeği ve fiğ'in üretim girdileri ve maliyetleri.
by: Altun, Ayla.
Published: (1986) -
Menemen Ovası koşullarında fiğ bitkisinin yeşil gübre değerinin tesbiti /
by: Selçuk, F. Serpin.
Published: (1978) -
Menemen ovası koşullarında fiğ bitkisinin yeşil gübre değerinin tesbiti /
by: Selçuk, F. Serpin -
Menemen Ovası Koşullarında Fiğ Bitkisinin Yeşil Gübre Değerinin Tesbiti
by: Selçuk, F.Serpin.