Marmara Bölgesinde Yeşil Gübre Bitkisi Olarak Fiğ'İn Yeri ve Önemi /
Saved in:
Main Author: | Demiröz, Sadettin. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
1969.
|
Similar Items
-
Ankara yöresinde kuru fasulye, ayçiçeği ve fiğ'in üretim girdileri ve maliyetleri.
by: Altun, Ayla.
Published: (1986) -
Ankara Yöresinde Kuru Fasulye Ayçiçeği ve Fiğ'İn Üretim Girdileri ve Maliyetleri /
by: Altun, Ayla.
Published: (1986) -
Fiğ tarımı ve önemi
Published: (2015) -
Fiğ : değerli bir yem bitkisi /
by: Açıkgöz, Esvet.
Published: (1983) -
Sebzelerin süs bitkisi olarak değerlendirilmesi
Published: (2014)