.

Dijital Tarım İhtisas Kütüphanesi
  • Konular
    • A - Genel Tarım
    • B - COĞRAFYA ve TARİH
    • C - EĞİTİM, Yayım ve Enformasyon
    • D - YÖNETİM ve Yasa
    • E - Kırsal Sosyolojİ
    • F - BİTKİ BİLİMİ ve ÜRETİMİ
    • H - BİTKİ KORUMA
    • J - Hasat Sonrası TeknolojİSİ
    • K - Ormancılık
    • L - HAYVAN BİLİMİ
    • M - BALIKÇILIK ve SU KÜLTÜRÜ
    • N - TARIMSAL MAKİNE ve MÜHENDİSLİK
    • P - Doğal Kaynaklar ve Çevre
    • Q - TARIMSAL ÜRÜNLERİN İŞLENMESİ
    • S - İNSAN BESLENMESİ
    • T - KİRLENME
    • U - YÖNETİM BİLİMİ
  • Yayınlar
    • Kİtaplar
    • Dergİler
    • Bültenler
    • ELEKTRONİK YAYINLAR
  • İSTATİSTİKLER
    • FAOSTAT
    • TÜİK
  • KAYNAKLAR
    • ÇİFTÇİ KAYNAKLARI
    • ÇOCUK KAYNAKLARI
  • TERMİNOLOJİ
    • Tarım Sözlüğü
    • Tarım Tesarusu
    • Konu başlıkları
    • TÜRK DİL KURUMU SÖZLÜĞÜ
    • TÜRKİYE BİLİM AKADEMİSİ
  • İNFOGRAFİKLER
    • BESİNLERİN TEMELİ TOPRAKTIR
    • KOOPERATİFLEŞMENİN GÜCÜ
  • Hakkında
    • Kütüphane
    • AGRIS
    • AGROVOC
  • İLETİŞİM
    • MERKEZ
    • SÖĞÜTÖZÜ
  • HESABIM
    T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI

  • Arama
  • Tam Metin Arama
  • Çoklu dil
    Gelişmiş
    Gelişmiş
    Gelişmiş





  • Search
  • Sorular ile su ürünleri yetişt...
  • Holdings
  • Cite this
  • Whatsapp
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
  • Save to List
Cover Image

Sorular ile su ürünleri yetiştiriciliği /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Hunt, Arzu Özlüer, Dikel, Suat (yaz., ed.), Yılmaz, Hatice Asuman, Şereflişan, Hülya, Demirkale, İbrahim (yaz., ed.), Öz, Mustafa, Güney, O. İnanç
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: Ankara : İKSAD Publishing House, 2022.
Subjects:
Balıkçılık ve Su Ürünleri Yetiştiriciliği - Genel Konular > Modern yetiştiricilikte sistem kullanımı > Üretim işletmesi kurulumu > Balık besleme > Kontrol, izleme ve kayıt alma > Balıklarda büyüme > Akvaryum balığı yetiştiriciliği > Su ürünlerinde kalite yönetimi > Su ürünleri üretiminde sağlık yönetimi > Global eksende medikament kullanımı > Su ürünleri pazarlaması > Su ürünleri yetiştiriciliğinde başvuru prosedürü ve desteklemeler > Hazır su ürünleri, soğuk saklama, nakil ve pazarlama > Su ürünleri tüketimi > Tüketici davranışları > Gastronomi ve yemek olarak su ürünleri > Yetiştiricilikte probiyotik ve prebiyotik kullanımı > Su ürünleri sağlığı ve biyoteknoloji > Bilişim teknolojisi kullanımı > Krustase yetiştiriciliği > Kurbağa yetiştiriciliği > Tatlı su midyesi > Organik su ürünleri
Online Access: Tam Metin Erişim
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items

Diğer Elektronik Kaynaklar (PDF'ler)

Holdings details from Diğer Elektronik Kaynaklar (PDF'ler): Unknown
Call Number: M01 SOR 2022 PDF
Copy Not for loan  Recall This

Similar Items

  • Su ürünleri istatistikleri.
    Published: (2021)
  • Ortak Pazar ve Türkiye'de su ürünleri, ihraç imkanları araştırması
    Published: (1969)
  • Hydrokulter und torfkultur /
    by: Penningsfeld, Franz
  • 2. su ürünleri yetiştiriciliği çalıştayı Antalya, 9-11 Şubat 2012.
    Published: (2012)
  • III. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı, 25-27 Şubat 2015, Antalya /
    Published: (2015)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian
  • FAQs
  • KVKK Aydınlatma Metni ve Bakanlık Web Çerez Politikası
Loading...